Alla inlägg den 4 mars 2009

Av Martin - 4 mars 2009 10:27

Det är märkligt, så snart en vanlig Svensson som jag får sina femton minuter så ska bittra bekanta genast trippa fram och trampa ner vederbörande.

Den svenska sjukan har fått sig ett ansikte (i det här fallet två).


Jag skulle uppskatta om de bittra bekanta som inte klarar av andras framångar kunde försöka skaffa sig egen tid i rampljuset genom att t.ex videoblogga. Badsäsongen närmar ju sig med stormsteg och en presentation av sommarens badmode skulle vara på sin plats.


Onsdagar är den absolut lättaste dagen att stiga upp, då liggen nämligen DN innanför dörren med ett helt uppslag rykande färska skivrecensioner. När jag till min glädje öppnade dagens tidning möttes jag av inte mindre än

tre (3) sidor fulla. Jag skulle mer än gärna gå ut hårt och presentera några av artisterna direkt som "dagens musiktips" (vars motsvarighet jag för övrigt har mött på diverse bloggar i form av "dagens outfit"). Dessvärre, eller lyckligtvis, är dock skivorna allt för många för att jag ska kunna göra en rättvis bedömning så jag ger er ett annat tips idag (ett som ligger bra i tiden).


Såhär mellan de 13 första deltävlingarna och de 74 semifinalerna skulle jag vilja presentera den hittills bästa musikfestivallåten i årets upplaga.


Låten är ett underbart avbrott i allt det andra missljudet och som vanligt följer den nedan:











Kejsarens nya kläder i bloggform...

Ovido - Quiz & Flashcards